Site Overlay

Uitslag fotosalon 2011

Jawel, ons fotosalon zit er weer op. Het was een fantastisch salon dit jaar, veel volk, toffe sfeer, een heel enthousiaste gastfotograaf Johan Dermaut (zijn verslag kan je hier lezen) en goede foto’s. Heb je meer nodig voor een goed fotosalon. Als club danken we iedereen die komen kijken is. Vond je het een aanrader, breng volgend jaar gerust nog vrienden en kennissen mee 😉

Elk jaar mag het publiek hun top 3 kiezen van onze foto’s. Waarschijnlijk zijn jullie dus benieuwd of jullie de publieksprijs gewonnen hebben. Aan de titels alleen heb je misschien niet genoeg maar de foto’s volgen nog om bij de foto’s te zetten.

Top 10:

1. Sprookje in de mist – Hedwig Janssens

2. Gaby & René – Hedwig Janssens

3. Teder – David Cornelis

4. Wachten op toeristen – Frans Keustermans

5. Herfstkleuren – Rudi Wuyts

6. Zonsopgang – André Vangoidsenhoven

7. Autoneus – Rudi Wuyts

8. In trance – Marcel Verdoot

9. Massaspurt – Marcel Verdoot

10. Phone home – Cindy Beelen

Onze publiekswinnaar, Marc Schoeters uit Kerkom, zal binnenkort persoonlijk verwittigd worden. Alvast proficiat.
Hopelijk zien we jullie volgend jaar terug.